aboutchatlinksarchives


2013. március 17., vasárnap
New fanfiction^~^ @ 13:47

Nos nem tudom ki látta, ki nem, de elkezdtem egy új történetet. A Zelo-sat is fogom folytatni természetesen, csupán kedvem támadt egy új ficit kreálni, más emberekkel és más stílusban. Mivel már az első része meg van így még csak most ismertetném a szereplőket, meg úgy nagyjából a történetet.

Történet röviden
Sunji és Luhan régóta jó barátok. Barátságuk példátlan és tökéletes, mindent megosztanak egymással, elmondanak egymásnak és mindig segítik a másikat. Tökéletes fiú-lány barátság. Egymás szeme előtt nőttek fel, tehát egy iskolába sikerült kerülniük is. Mint két jó testvér, bármerre megy az egyik oda követi őt a másik. Látszólag minden rendben volt mindaddig míg Sunji barátnője fel nem nyitotta a lány szemét, ideje bepasiznia. Sunji ezzel sosem törődött de látván legjobb barátja mennyi románcon ment át, hisz igazi nőcsábász(de az édesebbik fajtából), neki is kedve támad kipróbálni a randizgatást. Luhan eközben kissé megváltozik. Talán ő már nem úgy viszonyul Sunjihoz mint korábban. Többet érez? Lehet, de a lány, habár észre veszi, elkönyveli a saját hülyeségének. De útközben bizony rá kell jönnie hogy Luhan nem szórakozik. Ezen a ponton már az ő felfogása is átfordul, a folyton mellette lévő srác már nem csak a "legjobb-fiú-barát" kategóriát tölti be. Megdől a tökéletes fiú-lány barátság elmélet. 

Remélem ezt is olvasni fogja, az aki eddig olvasta a többi irományom. Jó szórakozást kívánok hozzá! *o* pacsiii~


about
welcome yeogin black, black paradise.


hi,hi~ my name is Gain and i think koreans are beautiful. *o*

"No pain, no gain, Just hold it in. No rain, no rainbow. No hurricane, tornado can ever stop me. Because the sky looks the biggest when your back is on the ground."
create &inspire.